Žaluzije

Te trgovine so zelo iskane med ljudmi.

Pravilnik o zasebnosti

International Coupon Network, razvijalec DobriKuponi.si, se zavezuje k varovanju zasebnosti svojih uporabnikov. DobriKuponi.si ne bo nikoli posredoval ali prodal uporabniških podatkov tretjim osebam. V tej izjavi o zasebnosti je mednarodno omrežje kuponov opisano, kako ravna z osebnimi podatki svojih uporabnikov.

International Coupon Network je odgovoren za obdelavo osebnih podatkov, kot je prikazano v tej izjavi o zasebnosti.

Kontaktni podatki:
Rokodelstvo 11
2912CW, Zuidplas Nizozemska
Gospodarska zbornica v Goudi: 54725984

1. Osebni podatki, ki jih obdelujemo

International Coupon Network obdeluje vaše osebne podatke, ker uporabljate naše storitve in/ali ker nam te podatke posredujete sami. Spodaj boste našli pregled osebnih podatkov, ki jih obdelujemo, če ste to vnesli v svojih nastavitvah ali med registracijo. Ti podatki se izrecno ne shranijo, če samo obiščete spletno mesto ali ste odjavljeni:

 • Ime in priimek
 • Spol
 • Datum rojstva
 • E-poštni naslov
 • Naslov IP

2. Posebni in/ali občutljivi osebni podatki, ki jih obdelujemo

Naše spletno mesto in/ali storitev nimata namena zbirati podatkov o obiskovalcih spletnega mesta, ki so mlajši od 16 let. Razen če imajo dovoljenje staršev ali skrbnikov. Ne moremo pa preveriti, ali je obiskovalec starejši od 16 let, zato staršem svetujemo, da so vključeni v spletne aktivnosti svojih otrok, da preprečimo zbiranje podatkov o otrocih brez soglasja staršev.

Če ste prepričani, da smo brez dovoljenja zbirali osebne podatke o mladoletniku, se obrnite na nas in po preverjanju bomo te podatke izbrisali.

Za kakšen namen in na kakšni podlagi obdelujemo osebne podatke

International Coupon Network obdeluje vaše osebne podatke za naslednje namene:

 • Shranite priljubljene spletne trgovine v svoj osebni profil
 • Shranite kupone v svoj osebni profil
 • Ponuditi vam možnost, da ustvarite račun
 • Obveščamo vas o spremembah naših storitev
 • Pošiljanje našega glasila (neobvezno)

3. Avtomatizirani procesorji

International Coupon Network uporablja naslednje računalniške programe ali sisteme za izboljšanje ali izvajanje svojih storitev: [vključno z imenom sistema, zakaj se uporablja,

 • TransIP strežniki: za shranjevanje in gostovanje spletne strani
 • Amazon SES: za obdelavo e-pošte
 • Google Analytics: za zbiranje in analizo statističnih podatkov

4. Kako dolgo hranimo osebne podatke

International Coupon Network ne hrani vaših osebnih podatkov dlje, kot je nujno potrebno za uresničitev namenov, za katere se vaši podatki zbirajo. Osebni podatki bodo shranjeni le, dokler ostanete član IkZegKorting.nl. Ko se odjavite in izbrišete svoj račun, bodo vsi podatki izbrisani, vključno s shranjenimi trgovinami, kuponi in podatki o vašem računu (kot je opisano zgoraj).

5. Deljenje osebnih podatkov s tretjimi osebami

International Coupon Network ponuja samo tretjim osebam in le, če je to potrebno za izvajanje našega dogovora z vami ali za izpolnjevanje pravne obveznosti. Mednarodno omrežje kuponov ne bo nikoli prodalo vaših podatkov.

6. Piškotki ali podobne tehnike, ki jih uporabljamo

International Coupon Network uporablja samo tehnične in funkcionalne piškotke. In analitični piškotki, ki ne posegajo v vašo zasebnost.

Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki se shrani v vaš računalnik, tablico ali pametni telefon, ko prvič obiščete to spletno mesto. Piškotki, ki jih uporabljamo, so potrebni za tehnično delovanje spletne strani in vašo enostavnost uporabe. Zagotavljajo pravilno delovanje spletnega mesta in si na primer zapomnijo vaše želene nastavitve. S tem lahko optimiziramo tudi našo spletno stran.

Piškotke lahko onemogočite tako, da svoj internetni brskalnik nastavite tako ne shranjuje več piškotkov. Poleg tega lahko izbrišete vse informacije, ki so bile predhodno shranjene v nastavitvah brskalnika.

7. Ogled, spreminjanje ali brisanje podatkov

Imate pravico do ogleda, popravka ali izbrisa svojih osebnih podatkov. To lahko storite sami v osebnih nastavitvah svojega računa.

Poleg tega imate pravico umakniti svoje soglasje za obdelavo podatkov ali ugovarjati obdelavi vaših osebnih podatkov s strani našega podjetja in imate pravico do