Žaluzije

Te trgovine so zelo iskane med ljudmi.

DobriKuponi.si logotip

V DobriKuponi.si si prizadevamo, da bi pri spletnem nakupovanju vsak dan prihranili. Naš cilj je vsak dan odkrivati najboljše kode kuponov, promocije in ponudbe, poenostaviti vašo nakupovalno izkušnjo in zagotoviti prihranke - tako v vaši denarnici kot v vašem času.

Del Discountify

Pri spletnem nakupovanju vam pomagamo prihraniti denar. Z našim strokovnim znanjem in izkušnjami pri iskanju najboljših kod popustov in ponudb zagotavljamo, da lahko vedno uživate v odličnih ponudbah. Ne glede na to, ali iščete oblačila, elektroniko, potovanja ali kaj drugega, imamo skoraj vse kode za popuste, ki jih potrebujete!

Naši partnerji

Prihranite v več kot 80 podjetjih

V DobriKuponi.si naši strokovnjaki vsak dan neutrudno zbirajo najboljše ponudbe iz več kot 80 trgovin. Prizadevamo si, da vam vedno zagotovimo najnovejše kode za popuste in ponudbe, tako da lahko vedno izkoristite najnovejše ponudbe in prihranite denar pri nakupovanju. Med spletnimi trgovinami, za katere zbiramo kode za popuste, so Samsung, NordVPN, Zaful in . Conrad.

Discountify deluje v 40 državah

Več kot 20.000 mesečnih uporabnikov

Obiskovalci letno prihranijo 2 milijona evrov

Zgodovina Discountify

Leta 2014 se je Ikzegkorting.nl začel uporabljati kot destinacija za kode za popuste z enim samim ciljem: zagotoviti najboljše ponudbe za Nizozemce. Vztrajno smo rasli, si zgradili zanesljiv ugled in našim uporabnikom dali na voljo dragocene popuste.

Z letom 2019 smo začeli širiti krila na mednarodni ravni. Zagnali smo portale na Švedskem, v Združenih arabskih emiratih in Nemčiji, s čimer smo dosegli širše občinstvo in še več ljudem pomagali pri varčevanju na spletu.

Ta korak k mednarodni širitvi je bil šele začetek. Danes lahko naša spletna mesta s kuponi najdete v več kot 40 državah. Z vsakim novim korakom ostajamo zvesti svojemu poslanstvu pomagati ljudem varčevati po vsem svetu in želimo postati zanesljiv vir popustov in ponudb, kjer koli ste.

Naše poslanstvo v podjetju Discountify je jasno: želimo vsem omogočiti prijetnejše, cenovno ugodnejše in priročnejše nakupovanje.

Naši strokovnjaki iz pisarne na Nizozemskem na internetu iščejo najboljše ponudbe in popuste. Iščejo po glasilih, družabnih medijih in seveda po spletnih straneh samih trgovin. Kjerkoli lahko najdete kodo za popust, ste lahko prepričani, da smo jo zbrali na DobriKuponi.si.

Zaradi teh prizadevanj lahko naši obiskovalci prihranijo veliko denarja. Z razvojem umetne inteligence smo te tehnologije sprejeli tudi mi. V nadaljevanju si preberite več o naših inovativnih pristopih.

Posnetek zaslona v 2014

Prva različica spletnega mesta leta 2014

Posnetek zaslona v 2017

Prenova spletnega mesta v letu 2017

Posnetek zaslona v 2021

Zadnja posodobitev spletnega mesta leta 2022

Kako vam pomagamo prihraniti denar?

Najnovejše kode popustov

Zavezani smo k nenehnemu zbiranju in deljenju najnovejših kod popustov in promocij za zbiranje in deljenje, tako da lahko vedno izkoristite najnovejše ponudbe.

Prihranki za počitnice

Ne glede na to, ali je velika noč, božič, materinski dan ali črni petek, je vsako posebno obdobje razprodaje deležno naše pozornosti, saj številne trgovine ob teh priložnostih ponujajo popuste.

Usmerjenost v potrošnika

V podjetju Discountify ste naša glavna prednostna naloga. Ne glede na to, kakšen izdelek iščete, si bomo vedno prizadevali najti primerno kodo za popust za vaše najljubše trgovine.

Ekskluzivne ponudbe

Včasih lahko ponudimo ekskluzivne kode za popuste, ki jih lahko najdete samo pri nas, s čimer lahko prihranite še več.

Prijaznost do uporabnika v ospredju

Naše spletno mesto je zasnovano z mislijo na uporabnost in hitrost, tako da boste zlahka našli kode za popuste, ki jih potrebujete. To nenehno izboljšujemo. Nikoli se ne nehamo razvijati.

Nasveti za varčevanje

Izboljšajte svojo nakupovalno izkušnjo z našimi praktičnimi nasveti za varčevanje, ki vam pomagajo prihraniti denar pri vseh nakupih. Ponujamo vam nasvete, kako prihraniti pri zavarovanju, nakupu živil, darilih in pri izdelkih "naredi sam".

Varčevalni strokovnjaki AI = še več in boljše ponudbe

V DobriKuponi.si vedno iščemo načine, kako izboljšati naše storitve in uporabnikom zagotoviti še boljšo izkušnjo. Zato uporabljamo nove tehnologije umetne inteligence, ki našim strokovnjakom pomagajo pri odkrivanju in deljenju najboljših kod popustov in promocij.

Pametni iskalni algoritmi

Naši iskalni algoritmi, ki jih poganja umetna inteligenca, nenehno preiskujejo internet in iščejo najnovejše kode popustov, s čimer zagotavljajo, da smo vedno na tekočem z najnovejšimi ponudbami.

Stalno izboljševanje

Sistemi umetne inteligence, ki jih uporabljamo, se nenehno učijo in izboljšujejo, saj zbirajo več podatkov in prepoznavajo vzorce, kar nam omogoča, da postanemo vedno bolj natančni in celoviti pri odkrivanju kod popustov.

Personalizacija

Za nenehno izboljševanje svojega spletnega mesta uporabljamo napredne tehnologije umetne inteligence. To zagotavlja, da so prikazane kode popustov in ponudbe vedno bolj pomembne za vas, kupce.

Napovedovanje

S pomočjo napovedne analize lahko prepoznamo nakupovalne trende in predvidimo prihodnje popuste.

Naša ekipa strokovnjakov

Našo ekipo sestavlja več kot 10 posameznikov, ki vsak dan trdo delajo z vsega sveta, da bi našli in delili najnovejše kode popustov in ponudbe. Ne glede na to, ali gre za preverjanje kod, odkrivanje novih ponudb ali izboljševanje našega spletnega mesta, smo vam vedno pripravljeni pomagati.

Kako zaslužimo denar

V podjetju DobriKuponi.si svoje prihodke ustvarjamo s partnerskim trženjem. Ko opravite nakup prek našega spletnega mesta z uporabo kode za popust ali ponudbe, ki smo jo zagotovili, od trgovine prejmemo majhno provizijo. To vas, uporabnika, ne stane ničesar dodatnega in nam omogoča, da še naprej izboljšujemo svoje storitve in vzdržujemo svoje sisteme.